stalp3

 

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Scandal pe strada Cuza Vodă din Ploiești, cititorul care a sesizat situația respectivă a revenit cu un nou mesaj pentru autorități: 

 
"Urmare a articolului publicat de dvs., pe strada Cuza Voda s-a intamplat ceea ce era previzibil: au fost taiati doi stalpi de beton, deoarece acestia devenisera inutili prin montarea luna aceasta a altor doi, aferenti lucrarii de sustinere a firelor de trolebuz. Problema este ca acesti doi stalpi taiati erau absolut similari (ca structura si amplasament) cu cei recent implantati, chestiune ce a dus la niste costuri (suportate de la bugetul local) care trebuiau evitate. Si aici nu ma refer doar la costul stalpilor propriu-zisi, ci mai ales la costurile cu manopera si utilajele necesare, deloc putine.
Ca urmare, solicit, prin dumneavoastra, punctul de vedere al Primariei cu privire la avizarea lucrarilor pe baza proiectului executat de firma Eltrans Proiect din Ilfov, precum si referitor la modul in care s-a tinut cont de infrastructura deja existenta. Potrivit celor date publicitatii in martie, linia de contact trebuia sa fie montată în zona parcării chiar pe stâlpii de rezistenţă ai clădirii cu ajutorul unor plăci metalice şi a unor rozete de perete, iar suspensia reţelei urma sa fie facuta pe console rigide. Dar chiar si solutia actuala (pe ancore, fara concole rigide) era foarte buna daca se foloseau stalpii existenti.
Consider ca este necesar sa se identifice responsabilii din administratie care au facut ca pretul unei lucrari sa creasca nejustificat.
In alta ordine de idei, cred ca este corect ca dna Adela Fratila, reprezentanta primariei, care a afirmat ca pentru taierea nucului (necesara amplasarii unui stâlp) "s-a obținut avizul de la Direcția Agricolă și Dezvoltare Rurală Prahova", sa va arate autorizatia respectiva. Personal, ma indoiesc ca ea exista".
UPDATE Avizul Direcției Agricole pentru SGU
aviz agricola

stalp4
 
stalp2
 
stalp1