trafic ingreunat dn1

Circulația este ușor îngreunată pe DN1 Ploiești - Brașov, între localitățile prahovene Nistorești și Comarnic, iar pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța se circulă intens, a informat sâmbătă Centrul Infotrafic.

 

Mai multe echipaje de poliție rutieră sunt prezente pentru fluidizarea circulației pe raza stațiunilor montane.

Spre litoral, prin stația de taxare de le Fetești se trece fără probleme de fluență. Polițiștii le reamintesc șoferilor că prin stația de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata taxei să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24,00, la oricare dintre stațiile autorizate de distribuire a carburanților de pe autostradă sau prin SMS la numărul 7577.

În județul Constanța, aglomerație este și în zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobiliștii care se deplasează către stațiunile de pe malul mării trec de la două benzi de circulație pe sens la una singură.

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...