sediu ipj1

Un cititor al observatorulph.ro a relatat reportorilor noștri experiența nefericită pe care a avut-o joi la sediul IJP Prahova de pe strada Vasile Lupu din Ploiești. 

 

Acesta a mers joi după amiază împreună cu asociatul său să depună actele necesare înmatriculării unui autoturism. Leon Sala susține că programul în ziua de joi este până la ora 18,30 și spera ca până la sfârșitul programului să reușească să înregistrele actele, însă nu a fost așa. 

Potrivit acestuia, deși erau și alte ghișee deschise, se lucra doar la unul singur. Înarmat cu rabdăre a hotărât să rămână, după ce în dimineața aceleiași zile mai făcuse o încercare, zădărnicită însă de aglomerația mult prea mare. 

 

La ora 16.00 când a ajuns a fost însă întâmpinat de aceiași coadă formată din persoane care se săturaseră de așteptare, într-un miros închis (miros de wc din cauza unei uși deschise), în căldură și mizerie, fără aer condiționat. Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere IJP Prahova și Prefecturii.

Vezi mai jos imagini:

sediu ipj2

sediu ipj3

sediu ipj4

 

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...