locuri de munca prahova

Mai multe posturi vacante vor fi scoase la concurs în perioada imediat următoare.

De exemplu, Casa Județeană de Pensii Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Stabiliri Prestaţii, Casa Locală de Pensii Câmpina. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă. Concursul este programat să aibă loc pe 27 iulie 2016, ora 10.00 (proba scrisă), iar pe 29 iulie 2016, ora 12.00 va avea loc proba interviu.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, respectiv a unui post de inspector, clasa I, gradul profesional principal – Compartiment Financiar contabil, precum și a unui post de referent, clasa III. gradul profesional superior – Serviciul Public Comunitar Local Evidenţa Persoanei. Proba scrisă este programată pe 27 iulie 2016, ora 11.00, iar interviul pe 29 iulie 2016.

Un alt post vacant este scos la concurs de Şcoala Gimnazială „Gheorghe Costeșeu“ , comuna Aluniș. În acest caz este vorba de postul de administrator financiar (contabil şef) (atenție postul este pentru jumătate de normă). Candidații trebuie să aibă studii superioare în specialitate, minimum 3 ani vechime în domeniul finanţelor publice și să fie apți din punct de vedere medical. Pe 20 iulie 2016, ora 9.30 este programată proba scrisă, iar pe 20 iulie 2016, ora 12.30 va avea loc proba interviu.