bilet cfr1

Chiar dacă sună a banc, o cititoare a ziarului nostru a avut parte de o întâmplare nefericită marca CFR. Dacă toată lumea e obișnuită cu faptul că trenurile CFR întârzie și nu oferă condiții, iată că de data aceasta, societatea de transport feroviar va intra în istorie și cu altceva: un bilet pentru trenul IR 1752 din data de 24,06,2016 cu plecare din Gara de Sud Ploiești, la 18:53 pentru București Nord a fost vândut la ora... 19:29, când acesta era ajuns probabil la destinație. 

 

”Sunt Stanciu Iuliana din Malu Vânăt, Prahova și am pățit un necaz. În data de 24.06.2016, la ora 19.29, am cumpărat un bilet de tren din Gara de Sud Ploiești, spre București.

Fata de la ghișeu mi-a dat un bilet pentru un tren care deja trecuse, adică pentru ora 18.53. M-am dus la linia 2, unde mi s-a spus să astept, însă linia era ocupată de un marfar. Am așteptat vreo jumătate de oră până mi-am dat seama că am fost păcălită.

M-am dus la casa de bilete sa-mi schimbe biletul și fata de acolo a început, cu gura mare, că nu mi-l schimbă.

 

Până la urmă mi l-a schimbat dar mi-a mai cerut încă 4 lei. Au mai fost și alte persoane în situația mea și unora li s-a refuzat schimbarea.” a fost relatarea Iulianei Stanciu. 

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere OPC Prahova și CFR Călători în legătură cu situația descrisă.

bilet cfr1

 

bilet cfr2

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...