ambulanta barbat

Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Aleea Strunga din Ploiești.

 

Un bărbat a leșinat pe stradă, joi după-amiază. În ajutorul lui au sărit mai multe persoane, care au sunat la 112.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis mai multe fotografii la redacție, cu mesajul: „Nu îmi este rușine că locuiesc în Ploiești. Deși se spune că oamenii în ziua de astăzi au devenit răi, sunt situații în care acest lucru nu se confirmă. Astăzi un bărbat a leșinat pe stradă. Trecătorii s-au mobilizat imediat. Cu siguranță veți spune că gestul nu este ieșit din comun. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă nimeni nu ar fi sunat la 112? Echipajul de la Ambulanță a venit rapid și îi acordă bărbatului asistență medicală. Eu sunt diabetic. Mi-a venit rău pe stradă și nimeni nu m-a ajutat. Toată lumea a crezut că sunt beat. D-asta spun că este de felicitat un astfel de gest, a susținut cetățeanul care a dorit să-și păstreze anonimatul.

 

Persoanele care au sărit în ajutorul bărbatului au rămas la fața locului inclusiv pe durata intervenției medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și dus la Spitalul Județean Ploiești, unde se va stabili motivul care i-a provocat leșinul.

ambulanta barbat

 

asistenta medicala barbat lesinat ploiesti

barbat lesinat strada