parcare gunoi ploiesti vest

După ce observatorulph.ro a publicat articolul, Un ploieștean și-a găsit mașina sub un munte de gunoi, SGU a transmis redacției noastre următorul punct de vedere:

 

În urma solicitării dvs., înregistrată cu nr.13076/17.06.2016 la societatea noastră, vă aducem la cunoștință că, potrivit verificărilor efectuate de către inspectorul de specialitate din cadrul societății, au fost realizate tăieri de corecție și înălțări de coronament la mai mulți arbori din strada Bahluiului- Bl.149.

Aceste lucrări nu au fost derulate de angajații societății noastre ci de proprietarii asociației menționată anterior. Resturile vegetale au fost depozitate de către aceștia în perimetrul parcării și platformei de gunoi din zonă. De asemenea, în același loc au fost depozitați, de către persoane necunoscute, si mai mulți saci de moloz.

Precizăm faptul că asociatia de proprietari a blocului respectiv a obținut un aviz de efectuare de lucrări de corecție/înălțări de coronament la arborii din zona aferentă blocului, aviz care este în așteptare întrucât nu au fost îndeplinite condițiile specificate în actele normative locale (achitarea tarifului de 1leu/arbore și depunerea unui tabel cu acordul a 50%+1 proprietari).

 

Totodată, subliniem faptul că societatea noastră nu poate aplica avertismente/amenzi, acest lucru numărându-se în atribuțiile altor instituții.