posturi vacante serviciul judetean ambulanta

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a trei funcții contractuale vacante.

Este vorba despre două posturi de ambulanţier și de un post de şofer autosanitară I. Pentru cele două posturi de ambulanțier, candidații trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, permis de conducere şofer profesionist categoriile B şi C, șase ani vechime ca şofer profesionist şi cel puţin un an ca şofer autosanitară I și diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier.

În cazul postului de șofer autospecială I, candidații trebuie să dețină diplomă de bacalaureat, permis de conducere şofer profesionist categoriile B şi C și să aibă o vechime de șase ani ca şofer profesionist.

Concursul este programat pe 11 iulie 2016, ora 09.00 (proba scrisă), iar pe 12 iulie, ora 09.00, este programat interviul.

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...