politisti

Urmare a ordinului ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, şeful Poliției Române, chestorul de poliţie Bogdan Despescu, a dispus ca aproape 11.500 de poliţişti şi 4.000 de autospeciale să acţioneze, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru ca minivacanţa de Rusalii să o petreceţi în siguranţă.

 

În perioada 18-20 iunie a.c., Poliţia Prahova va acţiona, cu peste 700 de poliţişti şi 140 autospeciale (media zilnică). Astfel, vor fi organizate zilnic 150 patrule de siguranţă publică, dintre care 20 pedestre şi 130 auto.

De asemenea, 260 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Aceştia vor acționa cu 14 aparate radar, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele True Cam).

"Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren", transmite IJP Prahova printr-un comunicat de presă.