bogdan rujoiu2

Bogdan Rujoiu, tânărul dansator prahovean care suferă de osteocondtrită, o boală a oaselor ce face ca țesuturile osoase să se necrozeze, a fost operat și externat.

 

În urma acțiunilor derulate în mediul online, pentru Bogdan a fost strânsă o sumă considerabilă de bani ce acoperit aproape toate cheltuielile necesare operației de care Bogdan avea atâta nevoie. Cum starea băiatului se agravase, operația a trebuit înaintată cu câteva săptămâni, astfel că băiatul a fost operat luni la un spital privat din București. Bogdan a fost externat astăzi iar medicii și familia sunt optimiști în ceea ce privește starea lui de recuperare.

În ajutorul tânărului dansator au sărit sute de oameni care, la inițiativa moderatorului John Cristea, au organizat chiar un cross, Bucuria alegrării pentru Bogdan, la care au participat aproximativ 20 de persoane și s-au strâns 1200 de lei. Pentru Bogdan s-au mai adunat de câteva ori în centrul orașului și grupuri de tineri care au donat sume mai mari sau mai mici. Înainte de a intra în operație, Bogdan mai avea nevoie de 2000 de euro. Banii s-au stâns la aceleași adunări stradale, unde, un sponsor a donat suma de 6000 de lei.

 

Acum Bogdan are nevoie de sprijin și încurajări în perioada de refacere ce poate dura câteva luni  bune. Cert este că tânărul va dansa din nou, speră el că până la toamnă, când promite să organizeze un spectacol în cinstea celor care l-au ajutat în toată această perioadă.

bogdan-rujoiubogdan-rujoiu3