tomescu

Schimb de generație la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina.

 
Din această vară, cei trei comandanți ai unității de învățământ din subordinea Ministerului de Interne, vor ieși la pensie și, odată cu ei, vor pleca și o parte dintre șefii de catedră.
 
Astfel, începând cu 1 iulie se vor pensiona, chestor de poliție, Ion Tomescu, comandantul Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr, dar și adjuncții acestuia, comisar șef Constantin Manea și comisarul șef, Emil Sabo.
 
Nu sunt singurii ofițeri care se vor retrage din activitate, deja începând cu 1 iunie, s-au pensionat Ion Alexe, șeful catedrei de Investigații Criminale, Dumitru Popescu, șeful catedrei de Educație Fizică, Autoapărare și Instrucția Tragerii și Cristian Aninaru, șeful catedrei de Drept, dar și șeful de Cabinet al directorului, Valeriu Simion, cel care a deținut și funcția de purtător de cuvânt al instituției.
 
IGPR urmează să stabilească în cel mai scurt timp cine va conduce Școala de Poliție de la Câmpina. 

 

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...