caprioara atacata caini2

Situație dramatică la Telega unde o căprioară a fost atacată de mai mulți câini care, potrivit locuitorilor din zonă trebuiau să fie închiși într-un adăpost. 

 

Totul s-a întâmplat marți, în zona Plai, iar potrivit locuitorilor din zonă câinii au scăpat din adăpostul Zorile. Persoanele care au fost martore la nefericitul eveniment, au reușit să scoată și căprioara din mijlocul haitei înfometate. 

Mai multe fotografii au fost postate pe o rețea de socializare însoțite de următorul mesaj: 

 

”O căprioară sfâșiată astăzi (n.r. marți) pe Plai de câinii scăpați din adăpostul Zorile....Oameni cu suflet au scos-o din haita înfometată şi m-au chemat... Am încercat s-o salvez dar rănile au fost groaznice... A mai supraviețuit aproape trei ore... Avea iezi, se cunoștea că alăpta! Aceiaşi câini au încercat să se repeadă câteva ore mai târziu la doi copii ce veneau spre casă....Câinii aveau crotal galben în ureche, se ştie de unde provin, nimeni nu poate nega, au fost mulţi oameni care au văzut! Mulți şi revoltați, pe drept!(...) Dacă, Doamne fereşte, se va întâmpla o tragedie unui copil? Ce caută acești câini pe drum dacă au fost capturaţi şi marcaţi? Sunt scăpaţi din prostie şi incompetenţă sau eliberaţi pentru a fi capturaţi încă o dată? Mă întreb, atât... Dar cei care umblă prin centrul Telegii, spre Băi, spre Vale... Tot scăpaţi sunt? Şi pentru a vedea că nu spun aberaţii mai sunt două fotografii cu o căţea sterilizată de mine, adusă de o persoană al cărei nume nu-l pot spune... Aţi ghicit, marcată la fel, aveţi dovada!!!! Eu nu pot să fac mai mult decât să vă informez că acel adăpost este o bombă cu fitilul aprins.” a precizat Radu Stoicescu pe rețeau de socializare.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

caprioara atacata caini1

caprioara atacata caini3

caprioara atacata caini4

caprioara atacata caini6