ambulanta

O femeie și-a distrus dantura după ce s-a împiedicat de bordura mai înaltă decât trotuarul din zona stației de tramvai de la Complexul Nord din Ploiești.

 

Senatorul Daniel Savu a publicat pe pagina sa de Facebook sesizarea victimei acestui accident, pe care a transmis-o și primarului interimar al Ploieștiului:

Buna ziua,

In urma refacerii infrastructurii din Ploiesti, dupa lungi stradanii de cativa ani...receptia lucrarilor nu s-a facut cu seriozitate...incat la trecerea de pietoni din cartierul Nord,-Complex Mare- ARATA DE NEIMAGINAT !!!! - imaginile in atasament.
Probabil cu premeditare, incat cat mai curand firma sa fie rechemata pentru reasfaltare...cu alti bani ai primariei, respectiv ai locuitorilor... La iarna acolo va ingheta apa...si se va distruga rapid...!, Acum balteste apa de ploaie...!
JENANT !
Eu , la 65 ani, m-am impiedicat de aceasta bordura MAI INALTA DECAT NIVELUL TROTUARULUI , am cazut mi-am facut praf dantura (inca a mea naturala!) costurile deja depasesc 3000 lei (la pensia mea de prof. pensionar inseamna enorm...!), pana-n prezent si inca 5-6 luni vor continua...!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-am fisurat 2 coaste, mi-am spart gura, piramida nazala, prin impactul cu asfaltul, si am fost plina de hematoane pe corp si fata... Fapt pentru care voi deschide actiune in instanta !!!!!

 

E NORMAL ?????

CREDETI CA VOR MAI VOTA CETATENII INTERIMARII DIN PRIMARIE... ?????

Am convingerea ca acest e-mail va ramane fara ecou..., fara masuri...si va fi tratat cu nepasare de factorii de decizie din Primaria Ploiesti ! (ca de obicei...!) Am nevoie de el in instanta de judecata !

 

VOI INFORMA SI INTREAGA MASS-MEDIA LOCALA SI CENTRALA !
DEJA AM POSTAT PE SITE-URILE DE SOCIALIZARE !

prof.ing.pens.Georgeta Stanica
01.06.2016 Ploiesti

Galerie FOTO Zona unde s-a produs accidentul

 

trecere4

trecere3

trecere2

trecere

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...