vreme frumoasa prahova

Meteorologii au vești bune. Vremea se va încălzi treptat, iar pe parcursul zilei mercurul în termometre poate atinge valori de 30 de grade Celsius.

 

Astăzi, meteorologii au anunțat temperaturi care pot atinge valoarea de 30 de grade Celsius. Pe seară însă, în zona de munte, sunt posibile noi precipitații.

Luni vremea va fi călduroasă, iar cerul variabil. Ploieștenii vor avea parte de temperaturi ridicate, de peste 30 de grade Celsius. Temperaturi ridicate se vor înregistra și în restul județului, mai puțin în zona de munte unde temperaturile maxime vor atinge valori de 18-23 de grade Celsius. Seara și noaptea gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. La munte sunt posibile averse și descărcări electrice.

Pentru marți, meteorologii anunță temperaturi cu valori de peste 32 de grade Celsius. Pe seară și noaptea sunt posibile precipitații abundente și descărcări electrice.

 

Astăzi, la ora 09.00, potrivit ANM, la Vârful Omu temperatura era de 6,2 grade Celsius, la Câmpina de 20,6 grade Celsius, iar la Ploiești de 22 de grade Celsius.