simion

Munca de o viață a unuia dintre cei mai cunoscuți compozitori contemporani riscă sa se piardă pentru totdeauna după ce acesta și-a rătăcit în Ploiești o geantă în care se afla laptopul cu lucrările acestuia.

 

Potrivit prietenului său, muzicianul Nicolas Simion, grăbit să se urce într-un taxi, compozitorul , care avea mai multe bagaje, a uitat în stradă o geantă neagră tip „diplomat” îin care se fla un laptop argintiu, model vechi. “Valoarea in sine a laptop-ului nu e mare, însă datele de pe computer (note muzicale, partituri etc) au o valoare majoră pentru compozitor!” – explică Nicolas Simion, care a apelat la prietenii săi de pe Facebook pentru a încerca sa dea de urma laptopului. Potrivit lui Simion, proprietarul laptopului este dispus să ofere o recompensă substanțială celui care îi va restitui laptopul pierdut. Incidentul a avut loc joi pe strada Dunării, iar cei care au detaliii ce îl pot ajuta pe compozitor să-și recupereze lucrările pierdute sunt rugați să i le comunice într-un mesaj privat lui Nicolas Simion (https://www.facebook.com/nicolas.simion?fref=nf&pnref=story).

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...