angajari posturi vacante

Mai multe posturi vacante sunt scoase la concurs la nivelul unor localități din Prahova.

 

Astfel, Primăria Ciorani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Asistenţă socială și de referent, clasa III, grad profesional asistent – S.P.C.L.E P. Proba scrisă va avea loc pe 27 iunie, ora 10.00, iar interviul este programat pe 30 iunie.

La rândul său, Primăria Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Impozite şi Taxe Locale. Proba scrisă este programată pe 24 iunie, ora 10, iar data și ora interviului vor fi programate ulterior.

 

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacantă, de consilier grad IA. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 mai, ora 15.00, iar proba scrisă este programată pe 15 iunie, ora 10.00, în timp ce interviul va avea loc pe 17 iunie, ora 10.00.

Un alt post vacant, de paznic, este scos la concurs la Colegiul „Spiru Haret“, Ploieşti. Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 iunie, în timp ce proba scrisă va avea loc pe 15 iunie, ora 09.00, iar interviul pe 17 iunie, ora 09.00.