concordia

Organizația Umanitară CONCORDIA a demarat proiectul „Protecție, consiliere și relaționare pentru copii vulnerabili" prin care copiii proveniți din familii defavorizate social de la Casa AUSTRIA din Ploiești, vor primi suport în procesul de integrare socială.

 

Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Ploiești și se va desfășura pe o perioadă de 7 luni, până la finalul lunii noiembrie 2016.
Acest proiect vine în sprijinul copiilor prin consiliere pentru dezvoltarea abilităților de viață independentă, asistență socială, activități socio – educative, activități sportive și artistice și sprijin permanent pentru sănătate și igienă personală, prin implicarea a 10 voluntari pe toată perioada desfășurării programului. Rezultatele se vor reflecta în creșterea integrării sociale și dezvoltarea abilităților de relaționare a copiilor între ei, precum și cu persoanele adulte.
Casa AUSTRIA este un proiect al Organizației Umanitare CONCORDIA care ocrotește 24 de copii în două module de tip familial, pentru care asigură hrană zilnică, materiale igienico - sanitare, asistență socială, sprijin educațional și medical. Proiectul este finanțat în 2016 de către Municipiul Ploiești cu suma de 25.000 lei.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...