bogdan rujoiu5

Bogdan Rujoiu este un tânăr talentat din Ploiești. Are 16 ani și de zece ani practică dansul sportiv. A adus în Ploiești nenumărate premii și diplome și de multe ori a reprezentat orașul cu mândrie la competiții naționale. De câteva luni Bogdan a aflat că suferă de o boală ce îi macină oasele: osteocondrită.

 

Ultimul concurs la care a participat a avut loc pe data de 1 aprilie, concurs la care a ieșit pe primul loc. Din păcate pentru Bogdan, elev al Colegiului Tehnic Elie Radu,  a fost ultima dată când a dansat. În ciuda durerilor insuportabile, Bogdan a dorit să participe, deși trebuia să iasă foarte des de pe scenă pentru a-și da cu un spray care îi mai ameliora durerile. Tânărul sportiv a fost nevoit să renunțe pentru o perioadă chiar și la școală, din cauza faptului că are nevoie de repaos total și nu are voie să se deplaseze. Cu bunăvoința profesorilor a reușit să-și încheie situația școlară mai devreme, și acum merge doar la cursurile la care este neapărată nevoie, însoțit de tatăl său.

După multe vizite la medici, părinții au aflat cu stupoare vestea că Bogdan are nevoie de o operație foarte costisitoare, înainte ca oasele să se necrozeze și să numai poată merge. Operația lui Bogdan este una complicată iar familia are nevoie de 6000 de euro. Tatăl băiatului este în șomaj iar mama nu nu are un loc de muncă stabil. Soarta băiatului și cariera sa de dansator profesionist stau în mânile oamenilor cu suflet. Orice ajutor le-ar fi de mare folos părinților care speră să își vadă în continuare copilul pe podiumul concurselor de dans sportiv.

Dacă îl puteți ajuta în vreun fel pe Bogdan, o puteți contacta pe mama acestuia, Rujoiu Sorina, la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , sau să ne scrieți la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . De asemenea, doritorii pot face donații în contul RO65BRDE300SV43227573000, titular  de cont: Rujoiu Mihaela Sorina.

 

bogdan-rujoiu2bogdan-rujoiu3bogdan-rujoiu5bogdan-rujoiu6

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Elevii se pregătesc pentru prima vacanță

Bucurie mare pentru elevii din clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar. Pe 28 octombrie, copiii intră în prima vacanţă din acest an. Ei vor sta o săptămână acasă,...