102

Începând de astăzi, autobuzele 102 vor circula pe un traseu deviat din cauza lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai.

 

Anunțul TCE Ploiești:

Incepand cu data de 10.05.2016, ora 07:00 pana la finalizarea lucrarilor ce se executa la calea de rulare a tramvaielor pe str. Domnisori, la capatul de linie de la Gara Vest, traseele S.C. TCE S.A. Ploiesti 2/2barat, 4, 52, 304 si 102 nu vor mai avea capat de linie la Gara Vest, circuland astfel:
-traseele 2/2b, 4, 52, 304 vor avea ruta cunoscuta pana la intersectia str. Domnisori cu Libertatii, unde vor intoarce efectuand atat imbarcarea cat si debarcarea.
-traseul 102 va avea ruta cunoscuta pana la sensul giratoriu de la intersectia str. Sos. Vestului cu Marasesti unde vor debarca, dupa care vor intoarce efectuand imbarcarea calatorilor in dreptul statiei PECO OMV iar in continuare vor parcurge ruta normala.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat calatorilor utilizatori ai acestor trasee si facem apel la buna intelegere a acestora.
sursa: Facebook

 

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...