pedofil

Mihai Caragea, bărbatul din Galați, acuzat că a ademenit peste o mie de fetițe pe care le-a determinat să se fotografieze în ipostaze indecente, a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT Ploiești.

 

Dosarul său se află pe rolul secției Penale a Tribunalului Prahova unde a fost înregistrat în data de 6 mai 2016.

Caragea este judecat acum pentru infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, faptă pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șapte ani.
Pedofilul a fost prins în luna aprilie a acestui an, după ce procurorii au primit o reclamație de la părinții uneia dintre victimele sale, o fetiță de nouă ani din Prahova.

Acesta fusese amenințată de Caragea că, dacă nu va continua să se fotografieze în ipostaze explicit sexuale, toate fotografiile pe care le făcuse până atunci vor apărea pe internet.

Ancheta procurorilor a dezvăluit faptul că nu doar fetița din Prahova era victima bărbatului din Galați, ci alte câteva sute pe care Caragea le ademenise prin intermediul unor conturi false pe care le avea pe Facebook, unde se recomanda drept un băiat de 10 ani.

Pedofilul a fost arestat încă de la începutul lunii aprilie, iar DIICOT Ploiești a cerut recent și a și obținut de la instanță prelungirea mandatului de arestare cu încă 30 de zile.