strange gunoiul dupa tine mizerie

Cum anul acesta Paștele a picat în aceeași zi cu data de 1 mai, Ziua muncii, mulți români vor alege să-și petreacă ziua afară, la pădure și la iarbă verde. Cum românul nu prea e obișnuit cu ecologia, trebuie să fim foarte atenți la mizeria care rămâne în urma noastră.

 

Dacă intenționezi ca mâine să petreci alături de familie sau prieteni undeva la munte, la pădure, în campinguri sau în parcuri, nu uita să cumperi și un sul de saci de gunoi atunci când faci ultimele cumpărături. Cum nu toate locurile frecventate de oameni în preajma sărbătorilor sunt dotate cu coșuri de gunoi, ori acestea nu fac față, este bine să avem la noi câțiva saci de gunoi în care să punem resturile menajere și de mâncare.

Așa cum nouă nu le place să campăm lângă o grămadă de mizerie, nici noi nu trebuie să lăsăm același lucru în urma noastră.  Românii sunt celebri pentru dezastrul pe care îl lasă în urma lor după sărbători. Ar trebui ca măcar anul acesta să dăm altora un exemplu și să arătăm că evoluăm ca civilizație. Așa că, după ce termini grătarul și distracția, nu uita să privești în spatele tău și să aduni resturile pe care mai târziu să le arunci într-un loc special amenajat.