trenuri litoral paste

În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și de 1 Mai, CFR Călători a introdus două noi trenuri: Trenurile Tineretului și Trenurile Litoral.

 

„Capacitatea de transport la nivelul întregii rețele feroviare este adaptată la evoluția și dinamica publicului călător. Din Gara de Nord București, va pleca câte un tren cu destinația Constanța la o cadență de aproximativ 2 ore. De aici, turiștii au la dispoziție legături cu stațiunile de pe litoral, la o cadență de aproximativ 2 ore, va pleca câte un tren cu destinația Constanța”, a anunțat CFR Călători

Trenurile Tineretului IR 1921 și IR 1922, Sibiu– Râmnicu Vâlcea – Pitești –București Nord – Constanța – Mangalia și retur, circulă suplimentar și sunt tarifate ca tren Regio.

 

Trenurile Litoral asigură legătura între capitală și Constanța în numai două ore și circulă fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie – 2 mai, și un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei.
Prețurile biletelor de tren pe ruta București-Constanța variază în funcție de rangul trenului. Elevii și studenții beneficiază de reduceri. Astfel, un bilet pentru un student la Trenul Tineretului, la clasa a II-a cu loc rezervat este 18,65 lei, iar dus-întors este 37,30 lei.