modernizare tramvai ploiesti

O cititoare transmite, prin intermediul observatorulph.ro, o scrisoare deschisă conducerii Primăriei Ploiești privind "capcanele" pentru șoferi de pe Șoseaua Vestului.

 

Scrisoarea cititorului:
Ca multi alti ploiesteni, am sperat ca odata cu refacerea liniilor de tramvai si a asfaltului de pe strazile aferente acestora, masinile noastre, care au reusit sa supravietuiasca "lucrarilor", adica gropilor, craterelor, bolovanilor, vor putea, in sfarsit, sa circule si sa functioneze in parametri normali.

Dar, probabil ptr a ne aduce permanent aminte ca in frumoasa noastra tara nu s-a schimbat nimic, au inlocuit testul gropilor cu testul trecerii peste liniile de tramvai, prin locurile permise si amenajate, din intersectiile de pe Soseaua Vestului. Sau poate sunt eu prea carcotasa sau prea nerabdatoare??!!

Sigur " exista o explicatie"! Tinand cont de faptul ca faceti parte dintre cei putini care sunt aproape de problemele cetatenilor si mai trageti de maneca autoritatile, putem sa le facem o intrebare?

 

Despre eterna poveste cu gurile de canal care au ramas ingropate in asfalt sau cu mult deasupra acestuia, ce sa mai zicem! Sa-i mai intrebam?