cresa

Îngrijorare în rândul părinților din Câmpina, după ce în presa centrală au apărut mai multe imagini surprinse de camerele de luat vederi în incinta unor grădinițe și creșe cu educatoare care agresau copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă.

 
Pentru a fi siguri că în creșa de la Câmpina, aflată în subordinea Primăriei Câmpina, copiii sunt bine îngrijiți și nu sunt supuși unor tratamente de genul celor care au scandalizat opinia publică, mai mulți părinți au solicitat autorităților să monteze un sistem de supraveghere video în interiorul unității.

Problema a fost adusă în discuție în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, cu precizarea că, în prezent, nu există o reclamație în legătură cu maltratarea vreunuia dintre copiii lăsați în grija personalului de la creșă.

Părinții care doresc ca în incinta unităților de învățământ să fie montate camere de luat vederi, tocmai pentru a preveni actele de violență, au fost sfătuiți să facă o cerere scrisă către administrația locală. 

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...