mancare spital

Bolnavii nemulțumiți de mâncarea preparată la spitalul din Câmpina își vor putea  comanda meniul dorit, contra cost.

 

Continuă modernizarea Spitalului Municipal Câmpina (SMC). După ce, acum o săptămână a fost inaugurată policlinica unității sanitare, în care s-a investit peste un milion de euro, conducerea Spitalului din Câmpina intenționează să amenajeze două terase unde pacienții, rudele acestora, dar și personalul medical vor putea mânca altceva decât alimentele de regim preparate în cantina spitalului.

Citește și: Nu e hotel de lux, ci policlinică de stat din Prahova FOTO

Astfel, în curtea interioară a SMC va fi amenajată o terasă în aer liber, care va fi funcțională doar pe timpul verii și una acoperită ce va funcționa pe toată perioada anului. Propunerea a fost discutată și aprobată în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.

 

"Promovarea proiectului de hotărâre este necesară ca urmare a intenției conducerii Spitalului Municipal Câmpina de a amenaja în incinta instituției două spații pentru servirea și comercializarea produselor alimentare tip catering (fără preparare) necesare pentru a oferi pacienților și vizitatorilor posibilitatea de a beneficia de un meniu diversificat pe timpul spitalizării sau al vizitării persoanelor internate," se arată în expunerea de motive a proiectului de HCL.

Așa cum reiese din expunerea de motive, cele două cantine nu vor beneficia de o bucătărie unde va fi preparată mâncarea, produsele alimentare putând fi comandate contra cost de la o societate privată care va fi desemnată să ofere aceste servicii în urma unei selecții de oferte.

În plus, cantina spitalului care oferă gratuit trei mese pe zi pacienților nu va fi desființată, aceasta va funcționa în continuare ca și până acum. Rolul celor două terase vine în întâmpinarea bolnavilor care sunt nemulțumiți de hrana primită de la spital și care pot mânca și altceva decât mâncare de regim, dar este binevenită și pentru angajații spitalului. În plus, conducerea unității sanitare speră că astfel, se va termina cu tradiția pachetelor de mâncare depozitate pe pervazul ferestrei, eliminându-se astfel o sursă de mizerie.

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...