clarvazatoare

Violeta Zamfir și Elvira Zârnescu, cele două femei din Ploiești, care se recomandau drept clarvăzătoarea Elvira, respective Paraschiva, au scăpat de arest.

 

Tribunalul Prahova a decis ieri să elibereze din spatele gratiilor toate cele patru persoane incarcerate la sfârșitul săptămânii trecute, după ce procurorii le-au reținut sub acuzațiile de înșelăciune. Acestea au fost plasate în arest la domiciliu și nu vor avea voie să ia legătura cu victimele lor

"Admite contestaţiile formulate de inculpaţii: - Lăişor Ramona, - Zârnescu Elvira, - Zamfir Violeta- Lăişor Pintea, împotriva încheierii nr. 39/ 08.04.2016 din camera de consiliu pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ploieşti în dosarul penal nr. 6765/281/2016 şi în consecinţă: Desfiinţează încheierea contestată şi pe fond respinge propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Lăişor Ramona, Zârnescu Elvira, Zamfir Violeta, Lăişor Pintea, ca neîntemeiată. (...), dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpații : - Lăişor Ramona - Zârnescu Elvira, - Zamfir Violeta - Lăişor Pintea, zis Mărăcine pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.04.2016 până la data de 10.05.2016 inclusiv, " conform portalului instanțelor de judecată.

Ghicitoarele și complicii acestora sunt acuzați că ar fi înșelat mai multe persoane, din țară, dar și din străinătate, cărora le promiteau că le vor rezolva problemele de sănătate, din dragoste etc, evident, contra unor sume de bani. Prejudiciul în acest dosar depășește suma de 60.000 de euro.