dero ploiesti

Tot mai mulți ploieșteni reclamă poluarea aerului din Ploiești. O cititoare susține că în această dimineață, în zona Nord Republicii nu se putea respira din cauza mirosului de detergent.

 

UPDATE Prefectul de Prahova a decis extinderea monitorizării și controlului de la rafinării la fabrica de detergenți Unilever din Nordul Ploieștiului.

După ce observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul Alertă în Ploiești Vest: nu mai putem respira! iar prefectul a solicitat instituțiilor de mediu monitorizarea rafinăriilor din Ploiești și Brazi, precum și controlul acestora, mesajele cititorilor au continuat.

Astfel, în această dimineață, Magda S. ne-a transmis urmtoarea sesizare, care a și fost înaintată Prefecturii Prahova:
"Îmi pare foarte rău că nu se poate înregistra mirosul din această dimineațp din zona Nord-Republicii. Aici mirosea a detergenți de abia abia puteai respira. Ce face garda de mediu? Unde sunt comisarii oare? Dorm? Dacă ar exista posibilitatea înregistrarii mirosului și l-am trimite la garda de mediu cu siguranță i-am băga în spital! Poate trageți un semnal de alarmă pentru că aproape zilnic ne confruntăm cu aceeași problemă!"

 

Alte mesaje ale cititorilor:

Florin: Este reala poluarea aerului ce a aparut in zona de vest a orasului. Trebuie gasiti agentii economici poluatori si sanctionati de catre Agentia de mediu PRAHOVA.

Costin: Confirm cele reclamate pentru zona de vest! Se mai intampla foarte des in weekend si atunci cand ploua

 

Mioara:La fel s-a simtit si in centru!

Monica: In zona Cablul Romanesc suntem ceva mai norocosi...ne ard narile de atata miros de detergent!!!! Sa mai spunem de felul in care arata ferestrele? Sunt de un alb murdar intens.

Doina: Si in jurul Ploiestului aceeasi problema. Zona Tatarani,Barcanesti fffff,mare poluare. Va rugam sa luati urgent masuri.