cadhoc1

Up Romania are solutia ideala pentru companiile care vor sa ofere de Paste un cadou angajatilor, care sa fie deopotriva eficient, dar si memorabil. Cu tichetul cadou Cadhoc, angajatorii vor merge la tinta si de acest Paste, oferind cu adevarat cadoul mult dorit, scutind in egala masura timp si resurse umane alocate unui proces complex de achizitionare, sortare, impachetare, depozitare si distributie acadourilor. Efectul special este dat de posibilitatea inscriptionarii tichetului cu logo-ul companiei, numele angajatului si orice mesaj sau urare de multumire.

 

Odata primit, tichetul Cadhoc poate fi utilizat in peste 55.000 de magazine din toata tara, iar gama de produse si servicii acoperite este una ofertanta, de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex si, cei mai recenti, Petrom, Sabion, Maxi Toys sau Flormar.

Dincolo de simplificarea procesului de achizitionare si oferire a cadourilor, angajatorii pot beneficia si de o serie de avantaje fiscale folosind tichetele cadou pentru angajati. Oferite de 8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun si sarbatorile aferente altor culte, in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, tichetele cadou sunt scutite de contributii salariale si patronale, precum si de impozitul pe venit de 16%.

Incepand cu 2016, tichetele cadou sunt neimpozabile atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, daca suma acordata este in cuantum de 150 de lei de persoana. In plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii.

 

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Up Romania ofera angajatorilor care aleg sa acorde tichete cadou colegilor, posibilitatea de a castiga un city break la Paris, pentru 2 persoane. Astfel, comenzile onorate intre 21 martie si 29 aprilie 2016 vor intra automat la tragerea la sorti pentru o excursie binemeritata.

City break-ul este oferit in parteneriat cu TUI TravelCenter.

Despre Up Romania 

 

Up Romania  isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra este sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri. Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile. In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu… insasi actiunea de a presta servicii. Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii este premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei. 

Intra pe www.upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai!

 (P)