borduri ploiesti

Un ploieștean a reclamat la Primăria Ploiești că bordurile montate pe Șoseaua Vestului nu permit traversarea cu o bicicleteă sau unui părinte cu cărucior pentru copii. 

 

Deși autoritățile au promis remedierea situației, în realitate nu s-a întâmplat nimic.

Mesajul cititorului:

Va semnalez in cele ce urmeaza urmatorul aspect, in ideea ca ati putea sesiza si dvs. Primariei Ploiesti acest aspect:
In data de 01.03.2016 am trimis pe adresa de e-mail a Primariei Ploiesti Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un mesaj in care semnalam modul in care au fost montate bordurile pe Soseaua Vestului, mai precis cele intre Biserica Eroilor si Ofelia, acolo unde trotuarul se intalneste cu calea de rulare (Statia de Salvare, Liceul Toma Socolescu, etc.).
Ele sunt la un nivel foarte inalt, fara diferente de nivel macar pe o portiune de 1 metru, nepermitand unui carut pentru copii, unei biciclete sau unui carucior pentru persoane cu dizabilitati o traversare usoara a acestei zone. Cred ca un astfel de carucior chiar s-ar rasturna incercand sa le urce.
Am primit raspunsul pe care il aveti in atasament, prin care eram anuntat ca se vor face remedieri. Dar lucrarea se apropie (speram) de final, iar bordurile au ramas la fel, ba chiar au si fost vopsite pentru un aspect mai frumos.

 

Galerie FOTO Bordurile de pe Șoseaua Vestului și Răspunsul Primăriei Ploiești

borduri soseaua vestului

raspuns primarie borduri