loc joaca periculos

După ce observatorulph.ro a publicat  acest articol, au început să curgă sesizările cititorilor privind starea deplorabilă a locurilor de joacă din Ploiești.

Mesajul cititorului:

 

"Bună ziua, vă semnalez și eu o problemă apărută lângă unul din parcurile din Ploieșsti, mai precis cel situat pe Aleea Crizantemelor, foarte aproape de unul din sediile SGU.

În imagine se poate observa o groapă (destul de adâncă) lângă locul de joacă, în care un copil poate pica cu ușuriță.

Până acum nimeni nu a făcut nimic chiar dacă am semnalat această problemă si la Primărie și agenților de la Poliția Locală.

 

Sperăm ca pe această cale să faceți un demers pentru a fi acoperită acea groapă. Vă mulțumesc!"

UPDATE Punct de vedere al SGU Ploiești:

Angajații compartimentului de specialitate s-au deplasat în teren în ziua respectivă, constatând că surparea perimetrului menționat de dvs a fost determinată de existența unei guri de evacuare a apei (probabil o zona de acces la rețeaua de apă sau canalizare) peste care a fost turnat asfalt, fără a fi protejată. În acest sens, a fost anunțată compania Veolia/Apa Nova pentru a remedia această problemă. Din informațiile furnizate, angajații companiei au remediat problema sesizată, perimetrul respectiv fiind acoperit și nu mai constituie un pericol pentru persoanele care tranziteaza zona.

 

Observatorulph.ro a solicitat Primăriei și SGU să astupe groapa pentru evitarea unui accident.

groapa parc ploiesti

 groapa alee