maya

Maya, o fetiță de cinci ani  din Prahova, s-a născut prematur, cu leziuni ale sistemului nervos central, care i-au provocat malformații grave ale picioarelor.

 

Din primele luni de viață ale Mayei, părinții au început să caute soluții ca ea să crească normal. Niciun fel de recupereare medicală nu a ajutat-o pe Maya să meargă. Speriați de gândul că fata lor nu va putea merge niciodată, părinții ei au căutat zi și noapte soluții care să o facă bine. După o consultație în Turcia, părinții au găsit o soluție pentru fata lor, o intervenție pe coloană. Costurile intervenției sunt copleșitoare pentru familie.

O puteți ajuta pe Maya, dar și pe alți copii, donând 2 Euro printr-un SMS la numărul 8848* în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”.  

Maya nu poate să meargă decât târându-se, la propriu, ori sprijinindu-se de ceva sau cineva. Altfel nu poate face nicio mișcare.

 

”Am aflat un pic cam târziu de această operație, ea se numește rizotomie selectiv dorsală, este o operație la coloană, pe nervii măduvei, este destul de grea și complicată. Am decis să plecăm în străinătate. Am apelat la o clinică din Turcia care face această intervenție.” – Andreea Ștefan, mama Mayei.

*Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
sursa: fundatiamereuaproape.ro