fbpx

loc de joaca1

În 2014, conducerea Primăriei Ploiești a inaugurat un loc de joacă în cartierul Mihai Bravu sponsorizat de rafinăria Petrotel Lukoil. Acum, parcul arată deplorabil: elementele de joacă au fost luate, în locul lor rămânând gropi în care copiii se pot accidenta.

Potrivit unui comunicat de presă  emis în data de 9 septembrie 2014, parcul din Mihai Bravu avea o suprafața de 425 mp și, în afara modulelor tipice unui loc de joacă, o suprafață turnata de cauciuc anti-traumă, care îl transforma într-un parc special cu un grad înalt de siguranță pentru cei mici (detalii AICI)

O cititoare ne-a trimis pe adresa redacției imagini incredibile cu starea deplorabilă a locului de joacă din prezent și următorul mesaj: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Locul de joacă din Mihai Bravu, strada Crângași, arată ca după război: e plin de gropi, iar vecinii mi-au spus că au venit niște muncitori de la primărie care au luat toboganul, leagănele și roata. Au mai rămas doar câteva elemente de joacă și foarte multe gropi" a fost mesajul Irinei, o mămică indignată de pericolul la care se expun cei mici în locul de joacă respectiv.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere SGU Ploiești, administratorul parcurilor și locurilor de joacă din Ploiești.

Galerie FOTO

Cum arată locul de joacă în septembrie 2014

loc joaca mihai bravu ploiesti

Cum arată acum același loc de joacă

parc3

loc de joaca2

loc de joaca1

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg