AFI Palace Ploiesti Actiune plantare

AFI Palace Ploiești, unul dintre cele mai moderne centre comerciale din județul Prahova, a demarat în cursul zilei de ieri o acțiune de plantare pe malul râului Dâmbu, din apropierea centrului comercial. Cu sprijinul voluntarilor, al Serviciilor de Gospodărire Urbană Ploiești și al Artsani, au fost plantați zeci de copaci, sălcii și plopi canadieni.

 

Acțiunea organizată de centrul comercial are rolul de ecologizare și înfrumusețare a zonei, dar și unul educativ, de responsabilizare a membrilor comunității. Copacii plantați vor forma o peredea de protecție pe malul râului Dâmbu și vor ajuta la prevenirea unor eventuale efecte negative cauzate de precipitații.

„AFI Palace Ploiești se implică în mod constant în proiecte de responsabilitate socială, iar activitatea din acest week-end este încă un pas spre susținerea comunității locale. AFI Palace Ploiești a adus un suflu nou în oraș, a modernizat în mod vizibil zona, a investit în infrastructură și își dorește în continuare să dezvolte și mai multe proiecte prin care să realizeze lucruri frumoase pentru ploieșteni.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

 

Acțiunea de plantare a fost realizată cu suportul SGU Ploiești, care a oferit copacii și ustensilele necesare, din partea societății participând și câțiva voluntari. În perioada următoare, spațiul verde va fi îngrijit de centrul comercial AFI Palace Ploiești, cu sprijinul Artsani.

AFI Palace Ploiesti Actiune plantare Artsani

(P)