parcare handicap

Tot mai mulți cititori acuză autoritățile din Ploiești că eliberează pe bandă rulantă rezervări pentru locuri de parcare persoanelor care dețin, personal sau prin aparținători, certificat de handicap.

Mesajul unui cititor:

"Din cauza înmulțirii mașinilor și a lipsei locurilor de parcare în strada Lacul Bâlea din Ploiești au început să apară ca ciupercile după ploaie locuri de parcare pentru persoane cu handicap.

Știm cu toții ca românul este inventiv și se poate descurca așa că dacă nu mai găseau locuri de parcare au reușit prin această manevră de a se declara sau inventa boala, au găsit portița în lege și oameni bine voitori de a accepta aceste dosare și aproba aceste locuri.

Sper ca prin acest mail veți publica un articol cu privire la situația acestei parcări și autoritățile să vă dea vreo lămurire că eu nu am reușit decât să fiu plimbat de la un serviciu la altul fără un răspuns concret

Vă transmit și o fotografie cu parcarea din strada Lacul Bâlea, iar pe lângă acestea mai sunt încă 4 locuri mai răsfirate".

Observatorulph.ro a mai publicat anul trecut Povestea parcării cu cele mai multe locuri de handicap din Ploieşti.
 
De fiecare dată, Primăria Ploiești susține că rezervarea locurilor de parcare speciale s-a făcut în baza unui dosar întocmit de solicitanți din care nu au lipsit documentele speciale.
VEZI AICI reacția autorităților locale.