sala sporturilor olimpia ploiesti

După ce cititorii observatorulph.ro au reclamat lipsa coșurilor de gunoi și a WV-urilor publice din parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, SGU a transmis următorul punct de vedere:

 

În legătură cu articolul publicat în ediția de azi a ziarului dvs. online, cu titlul Parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, transformat într-un uriaș coș de gunoi și WC public, vă comunicăm următoarele:

-      in incinta parcului sunt amplasate cosuri pentru depozitarea gunoiului stradal, după cum se poate observa și din imaginile atașate. Întrucât unele cosuri pentru gunoi au fost vandalizate astfel încât nu au mai putut fi utilizate, acestea au fost retrase din perimetrele respective;

 

-      perimetrul din fotografia care însoțește textul articolului dvs. este periodic salubrizat de societatea noastră. De asemenea, resturile vegetale depuse in această zona sunt rezultatul curățeniei zilnice pe spațiile verzi din incinta parcului. Acestea sunt ridicate de către utilajele societății intrucât în alta zonă accesul utilajelor este limitat din cauza spațiului insuficient.

-      în ceea ce privește toaletele publice ecologice, lipsa acestora este cauzată de faptul că municipalitatea nu a mai alocat fonduri, din buget, în acest scop.

 

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Unora le place să trăiască în cocină

Aproape că nu există zi în care să nu primim imagini de la ploieşteni, surprinse prin mai toate cartierele din oraş. Cele două din acest material sunt poze făcute la interval de trei zile. Câtă...