omul strazii1

După ce observatorulph.ro a publicat articolul În atenția Primăriei: ajutați un ploieștean care doarme într-o Dacie!, conducerea Serviciul Prestatii Sociale - Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti din cadrul primăriei a demarat o anchetă.

 

Răspunsul instituției transmis redacției observatorulph.ro:

Referitor la articolul dumneavoastra din data de 30.03.2016, "In atentia Primariei: ajutati un ploiestean care doarme intr-o Dacie!", va aducem la cunostinta ca ne-am autosesizat si functionarii Serviciului Prestatii Sociale din cadrul institutiei noastre s-au deplasat pe teren in data de 31.03.2016 pentru a discuta cu persoana la care face referire articolul dumneavoastra .
 
Persoana in cauza a fost identificata ca fiind Constantin Nicu. Acesta a declarat ca a locuit in zona in care a fost gasit  de echipa de ancheta si a fost evacuat din locuinta, motiv pentru care se afla in situatia sesizata de dumneavoastra. Ca solutii legale pentru situatia in cauza, i s-a propus acordarea de hrana calda ( o masa pe zi ) la Cantina Nini Macelaru, cazare pe timpul noptii la Centrul Social de Urgenta pentru persoane fara adapost situat in Ploiesti, str. Bulevardul Petrolului nr. 8A, propuneri refuzate de persoana in dificultate. Mentionam ca domnul Constantin Nicu nu figureaza in evidenta institutiei noastre ca solicitant al unei locuinte sociale si a fost consiliat in vederea depunerii documentatiei pentru acordarea unei locuinte.
Serviciul Prestatii Sociale - Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti