omul strazii1

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției povestea unui ploieștean care locuiește într-o dacie veche. Observatorulph.ro solicită public Primăriei Ploiești acordarea în regim de urgență a unui ajutor social.

Scrisoarea cititorului:

"Am decis sa va scriu despre povestea unui barbat (varsta 40-50 de ani) care locuieste intr-o masina ce este situata in Ploiesti, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr 269, in parcarea blocului 16, scara B.
 
Povestea acestui om a inceput inca din iarna, din luna decembrie cand el a gasit aceasta masina si s-a adapostit in ea.
 
Din luna decembrie pana in prezent, acesta locuieste in ea, propietarul acestei masini, care nu mai este folosita, fiind de acord ca acesta sa locuiasca in ea.
 
Pentru a nu muri de frig in timpul iernii, politia si salvarea au intervenit pentru salvarea lui insa nimeni nu ii poate acorda asistenta pe perioada lunga acestui om.
 
In speranta ca aceasta poveste va fi publicata, am decis sa fac acest demers intrucat nu sunt de acord cu faptul ca nu exista o institutie care sa se poata ocupa de astfel de cazuri.
 
Chiar daca acest om a gresit in viata, merita sprijin.
 
Indiferenta exista in mentalitatea oamenilor care sunt obisnuiti cu o viata normala in care se duc la serviciu si se intorc acasa ,dar pentru astfel de oameni ai strazii o reintegrare in societate le este imposibila neavand mijloacele financiare si materiale pentru a face asta, fiind exclusi, invizibili pentru ceilalti".
 
omul strazii2

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Ultimele vești din tabăra Petrolului Ploiești

Petrolul s-a despărțit de jucătorii Cristian Danci (30 ani) şi Antonio Cruceru (22 ani), cei care şi-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului. Antonio Cruceru a bifat 12...