omul strazii1

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției povestea unui ploieștean care locuiește într-o dacie veche. Observatorulph.ro solicită public Primăriei Ploiești acordarea în regim de urgență a unui ajutor social.

 

Scrisoarea cititorului:

"Am decis sa va scriu despre povestea unui barbat (varsta 40-50 de ani) care locuieste intr-o masina ce este situata in Ploiesti, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr 269, in parcarea blocului 16, scara B.
 
Povestea acestui om a inceput inca din iarna, din luna decembrie cand el a gasit aceasta masina si s-a adapostit in ea.
 
Din luna decembrie pana in prezent, acesta locuieste in ea, propietarul acestei masini, care nu mai este folosita, fiind de acord ca acesta sa locuiasca in ea.
 
Pentru a nu muri de frig in timpul iernii, politia si salvarea au intervenit pentru salvarea lui insa nimeni nu ii poate acorda asistenta pe perioada lunga acestui om.
 
In speranta ca aceasta poveste va fi publicata, am decis sa fac acest demers intrucat nu sunt de acord cu faptul ca nu exista o institutie care sa se poata ocupa de astfel de cazuri.
 
Chiar daca acest om a gresit in viata, merita sprijin.
 
Indiferenta exista in mentalitatea oamenilor care sunt obisnuiti cu o viata normala in care se duc la serviciu si se intorc acasa ,dar pentru astfel de oameni ai strazii o reintegrare in societate le este imposibila neavand mijloacele financiare si materiale pentru a face asta, fiind exclusi, invizibili pentru ceilalti".
 
omul strazii2

 

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești