afis baschet

Asociatia „Un Strop de Fericire”, in parteneriat cu Coilprofil, organizeaza  cea de a doua editie a COMPETITIEI de baschet interscolar CUPA METIGLA.

 

Actiunea are ca scop incurajarea practicarii sportului in randul tinerilor si a unui stil de viata sanatos.

Competitia va fi organizata pe doua categorii: gimnaziu si liceu. Si-au anuntat interesul de participare 10 scoli ploiestene care vor gazdui in perioada 11-15 aprilie 2016 meciurile de departajare, urmand ca TURNEUL FINAL sa se desfasoare sambata, 16 aprilie 2016, la Colegiul National „Mihai Viteazul” intr-o atmosfera de prietenie, sportivitate, voluntariat si distractie.

 

Pentru a putea participa in competitie, fiecare echipa trebuie sa fie formata din 5 jucatori si 2 rezerve, cel putin o fata si maxim un jucator legitimat in prezent la un club sportiv, de stat sau particular. Dam startul la inscrieri in data de 25 martie 2016. Inscrierea se va face online la https://goo.gl/yIq1bv pana pe 8 aprilie. Regulamentul competitiei si  alte detalii  se gasesc pe www.facebook.com/cupametigla si  www.stropdefericire.ro .

 Va asteptam in numar cat mai mare!

Persoanele care incurajeaza echipele in finala din 16 aprilie pot participa la marea tombola Metigla - caritate. Cu un bilet de tombla de 3 lei se vor castiga diverse premii. Marele premiu consta intr-un bilet la Untold Festival .

Banii stransi din biletele de tombola vor fi donati familiilor defavorizate arondate centrului de zi Alexandra – Concordia Ploiesti.

La  prima editie a Cupei Metigla, desfasurata in toamna anului 2015, peste 300 de elevi (46 de echipe inscrise la start) au jucat baschet  timp de o saptamana in liceele ploiestene. Turneul final a avut loc la Colegiul National „Alexandru Ioan Cuza”.  Locul 1 a fost ocupat de echipa Colegiului National „Mihai Viteazul”. Peste 30 de tineri liceeni, voluntari ai Asociatiei „Un Strop de Fericire”, s-au intrecut pe ei in organizarea meciurilor, arbitrarea lor si alte ativitati care au contribuit la desfasurarea evenimentului.

Asociatia „Un Strop de Fercire” este o organizatie nonprofit  infiintata in anul 2012. Aceasta desfasoara proiecte in 3 mari directii:  sprijina orice categorie de persoane defavorizate, copiii din casele de copii in mod special;  incurajeaza educatia si dezvoltarea personala a tinerilor prin implicare in proiecte , learning by doing method, ateliere de dezvoltare personala si mobilitati internationale de tineret; organizeaza evenimente sportive, promovand astfel un stil de viata sanatos. Detalii despre aceste proiecte puteti gasi pe www.unstropdefericire.ro