autobuz ploiesti

TCE Ploiești a pierdut procesul cu ANAF pentru TVA-ul neplătit la subvențiile acordate anii trecuți și este bună de plată.

 

Suma este 10 milioane de lei, la care se vor adăuga penalități calculate timpd e doi ani, cât a durat procesu. 

Contactat de observatorulph.ro, Cristian Iancovici, directorul TCE Ploiești a declarat: "Am pierdut procesul, acum facem calculul penalităților de întârziere. Evident, societatea nu dispune de această sumă care trebuie achitată către ANAF".

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție:
Respinge recursurile declarate de reclamanta S.C. Transport Călători Express S.A. Ploieşti, pârâta Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi intervenientul Sindicatul Transportatorilor din Ploieşti – RATP împotriva sentinţei civile nr.18 din 22 ianuarie 2014 a Curţii de Apel Ploieşti – Secţia a II- a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondate. Respinge cererea recurentei-reclamante S.C. Transport Călători Express S.A. Ploieşti şi a recurentului-intervenient Sindicatul Transportatorilor din Ploieşti – RATP privind obligarea recurentei-pârâte Agenţia Naţională de Administrare Fiscală la plata cheltuielilor de judecată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 22 martie 2016.”