Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

indicator rutier furat ploiesti4

Incredibil, dar adevărat! V-ați întrebat vreodată ce se poate întâmpla cu un indicator rutier lovit într-un accident la Ploiești? Ei bine, nepăsarea autorităților se pare că a oferit prilejul de a face bani unei anume categorii de oameni.

Un cititor al Observatorului a surprins ieri în jurul orei 16:30 un om al străzii care trăgea de stâlpul unui indicator rutier în cartierul Malu Roșu din Ploiești, aflat în scuarul de la intersecția Strada Malu Roșu cu Strada Podul Înalt. Din spusele celor ce locuiesc în zonă, indicatorul fusese lovit săptămâna trecută de o mașină și lasat pe trotuar. Văzând că nimeni nu îl ridică, un om al străzii și-i l-a însușit, cel mai proabil pentru a-l vinde la fier vechi. A fost claxonat îndelung de șoferii care au văzut toată scena, dar omul în loc să se intimideze i-a înjurat și le-a arătat semne obsecene celor ce voiau să-l împiedice.

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva în Ploiești. Mulți cetățeni au observat dispariția unor indicatoare și au anunțat autoritățile competente. Până la înlocuirea lor, traficul a fost îngreunat din cauza debusolării șoferilor din zonele respective.

Am solicitat un punct de vedere al IPJ Prahova și vom reveni cu detalii.

indicator rutier furat ploiesti

indicator rutier furat ploiesti2

indicator rutier furat ploiesti3

indicator rutier furat ploiesti4

Daiana Miclea

Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești