indicator rutier furat ploiesti4

Incredibil, dar adevărat! V-ați întrebat vreodată ce se poate întâmpla cu un indicator rutier lovit într-un accident la Ploiești? Ei bine, nepăsarea autorităților se pare că a oferit prilejul de a face bani unei anume categorii de oameni.

Un cititor al Observatorului a surprins ieri în jurul orei 16:30 un om al străzii care trăgea de stâlpul unui indicator rutier în cartierul Malu Roșu din Ploiești, aflat în scuarul de la intersecția Strada Malu Roșu cu Strada Podul Înalt. Din spusele celor ce locuiesc în zonă, indicatorul fusese lovit săptămâna trecută de o mașină și lasat pe trotuar. Văzând că nimeni nu îl ridică, un om al străzii și-i l-a însușit, cel mai proabil pentru a-l vinde la fier vechi. A fost claxonat îndelung de șoferii care au văzut toată scena, dar omul în loc să se intimideze i-a înjurat și le-a arătat semne obsecene celor ce voiau să-l împiedice.

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva în Ploiești. Mulți cetățeni au observat dispariția unor indicatoare și au anunțat autoritățile competente. Până la înlocuirea lor, traficul a fost îngreunat din cauza debusolării șoferilor din zonele respective.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am solicitat un punct de vedere al IPJ Prahova și vom reveni cu detalii.

indicator rutier furat ploiesti

indicator rutier furat ploiesti2

indicator rutier furat ploiesti3

indicator rutier furat ploiesti4

Daiana Miclea

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...