statie tce

După ce observatorulph.ro a publicat sesizarea unui cititor privind stația terminus din Mihai Bravu, cazul va ajunge în atenția comisiei locale de transport și siguranța circulației.

 

Mesajul cititorului:

"Eu inca ma intreb cum un om cu functie de conducere (se presupune ca e un om cu capul pe umeri) a plasat locul de debarcare al calatorilor intr-un loc in care nu avantajeaza pe nimeni.

Nici pe noi ca rezidenti ai acestei strazi, nici pe soferi pentru ca sunt constant injurati de catre soferii ce trebuie sa se asigure mult si bine cand vin dinspre strada Chimiei deoarece nu au vizibilitate, nici pe calatorii care atunci cand coboara din autobuz traverseaza strada prin fata sau prin spatele autobuzului si riscul de a fi loviti este mult mai mare decat daca autobuzele ar parca pur si simplu direct in statie.

 

Eu acum as mai avea o intrebare pentru acesti "domni". In plus...cu atatia martori, conducerea TCE ne persifleaza incontinuu. Le-am scris in mail faptul ca soferii urineaza la usa din spate a autobuzelor, matura gunoaiele din autobuze in fata portilor noastre si etc dar nesimtirea lor se pare ca nu are limite!".
Citește continuarea AICI

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea Poliției Municipale Ploiești a transmis punctul de vedere de mai jos, prin care transmite că a solicitat comisiei locale relocarea stației TCE respective.

adresa ijp statie tce