După ce observatorulph.ro a publicat articolul ZONA UNDE PLOIEŞTENILOR LE E FRICĂ SĂ MAI MEARGĂ PE STRADĂ, polițiștii și lucrătorii TF au demarat o amplă acțiune de control, aplicând amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (vezi la finalul articolului reacția IJP Părahova).

Scrisoarea cititorului de la care a pornit razia polițiștilor

"Stimata redactie, 

 

As dori sa trag un semnal de alarma sistemului de securitate a cetateanului din Ploiesti, sistem care ar trebuie asigurat de Politia Municipiului Ploiesti.

Gara de Vest si a devenit un loc unde cetateanul de rand , in anumite ore ale zilei, mai ales sera si noaptea, nu are siguranta.

Zona, inclusiv incinta garii, este impanzita de aurolaci ori cersetori agresivi, care se apropie nestingheriti de cumparatorul de la casa de bilete, cerand autoritar bani.

Functionarul de la ghiseu ridica neputincios din umeri, semn ca este obisnuit cu asemenea situatie, ceva comun de altfel, sperand ca "cerinta" agresorilor sa nu devina una recalcitranta.

Este inadmisbil faptul ca, intr-un asemenea loc public cum este Gara de vest, important nod de cale ferata, Politia nu asigura minimum de securitate si paza.

Gara de Vest a devenit un ghetou, unde cetateanul de rand se teme sa cumpere un bilet.

Oare in ce oras traim? Care este politica dvs, domnilor reprezentanti ai Politiei Municipale?"

 

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Filtru de poliție și RAR în Ploiești

În această dimineață, în Ploiești a fost instituit un filtru de poliție și RAR. Echipajele mixte acționează pe strada Căliman, în apropierea Sălii Sporturilor Olimpia. Șoferii sunt verificați dacă au...