Ca în fiecare an, copiii de la Centrul de Primiri Urgențe “Cireșarii” din Ploiești au întâmpinat primăvara creând cu mânuțele lor adevărate obiecte de artă.

 

Cele două fabrici care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Ploiești și anume Federal – Mogul Braking (fabrica de plăcuțe de frână) și  Federal-Mogul Wipers (fabrica de ștergătoare de parbriz)  au făcut un gest inedit pentru cei mici. Timp de două zile (25 și 26 februarie 2016) aceștia au organizat câte o expoziție cu obiectele lucrate de copii. 

“Colegii noștri au fost foarte încântați de inițiativa membrilor din Clubul Angajaților de a organiza un eveniment de sărbătorire a sosirii primăverii cu o acțiune de responsabilizare socială, putând admira pe parcursul celor două zile mărțișoare și obiecte de artizanat realizate de copii din Centrul de Primiri Urgențe „Cireșarii” din Ploiești. Ne dorim să sprijinim în continuare comunitatea locală prin diverse acțiuni de responsabilitate socială, și mulțumim pe această cale centrului de Primiri Urgențe „Cireșarii„ pentru promptitudinea cu care a răspuns inițiativei noastre”, declară Andreea Toma HR Representative.

 

Conducerea Centrului „Cireșarii” sprijină astfel de inițiative și le încurajează: “Ne bucurăm când membri ai comunității locale, fie că sunt oamenii din jurul nostru sau companiile din acest județ, ne deschid ușile și se interesează de soarta copiilor care ajung la noi. Copiii simt că munca lor este apreciată și aceasta este o validare a faptului că ei aparțin unei comunități, că nu sunt singuri și uitați de lume chiar dacă trec prin momente grele ale existenței lor.”, precizează Mirela Sterescu, director al Centrului de Primiri în Regim de Urgență “Cireșarii” Ploiești.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...