Gheorghe Parepa, fost adjunct la IJP Prahova, în prezent șeful Departamentului de Ordine Publică din IGPR, este audiat la această oră (14:00) de procurorii DNA Ploiești.

El are calitatea de martor în dosarul privind protecția pe care șefii din parchete și poliție din Prahova ar fi oferit-o rețelei Alexe-Păvăleanu.

Dosarul a fost clasat de procurorul Papici, dar redeschis printr-o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție din 27 februarie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește ORDONANŢA PAPICI, DOCUMENTUL CARE CUTREMURĂ PARCHETELE ŞI POLIŢIA DIN PRAHOVA

UPDATE Parepa a ieșit după două ore de audieri de la DNA Ploiești VIDEO


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe Centura de Nord a Ploieștiului

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe Centura de Nord a Ploieștiului. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La...