Imaginile surprinse de un cititor și publicate astăzi de observatorulph.ro, dintr-o parcare din Ploiești, în care o șoferiță este agresată pentru ocuparea abuzivă a unui loc rezervat, readuc în atenția opiniei publice modul în care Primăria Ploiești alocă astfel de spații.

 

Vezi aici SCENE INCREDIBILE LA PLOIEŞTI. CUM REACŢIONEAZĂ UN ŞOFER, SUPĂRAT CĂ I-A FOST OCUPAT LOCUL DE PARCARE REZERVAT VIDEO

În Ploiești există parcări, mai ales în zona de Vest, ocupate aproape integral de astfel de beneficiari, spre nemulțumirea celorlalți locatari.

Observatorulph.ro a scris despre acest subiect aici: NU MAI AVEM LOCURI DE PARCARE DIN CAUZA INVALIZILOR PE HÂRTIE! SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PLOIEŞTI VEST

 

Cum se obține un loc rezervat pentru persoanele cu handicap de la Primăria Ploiești?

Potrivit Legii 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, solicitanții trebuie să depună la primărie următoarele documente: o poză tip buletin, copie de pe cartea de identitate sau buletin, copia documentului care atestă afecţiunea permanentă şi copie de pe certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt considerate și cele cu afecțiuni grave interne, nu doar cele cu handicap locomotor!

În baza dosarului, primăria montează în cea mai apropiată parcare de domiciliul solicitantului un semn special, prin care locul respectiv este rezervat cu numărul de mașină aferent.  

 

Oricum, POLIŢIA A DECLANŞAT O ANCHETĂ DUPĂ IMAGINILE CARE AU INDIGNAT PLOIEŞTENII