În Ploieștiul anului 2015 cetățenii încă se mai confruntă cu probleme pe care orice oraș civilizat le-ar fi rezolvat demult. Pe scurt ploieștenii din zona de vest a municipiului sunt terorizați de haitele de câini fără stăpân, câini agresivi, de care administrația publică știe dar refuză să ia vreo măsură, preferând să mintă oamenii cu privire la această situație.

În Ploieștiul anului 2016 cetățenii încă se mai confruntă cu probleme pe care orice oraș civilizat le-ar fi rezolvat demult. Pe scurt ploieștenii din zona de vest a municipiului sunt terorizați de haitele de câini fără stăpân, câini agresivi, de care administrația publică știe dar refuză să ia vreo măsură, preferând să mintă oamenii cu privire la această situație.

O cititoare a ziarului nostru ne-a trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o sesizare în care ne relatează cum era să fie atacată de o haită de câini în timp ce plecase la o scurtă plimbare cu copiii.:

"În urmă cu câteva zile în zona de vest a orașului, mai exact zona Mărășești - Profi - Aleea Ciucului - Aleea Iezerului -Cosminele (zonă circulată de copiii școlari și preșcolari - Școala nr. 29 și grădinița cu program prelungit nr. 47 au apărut aproximativ 20 caini foarte periculoși. 

Miercuri, 24.02.2016, am vrut sa ies cu copiii afară , însă când am ieșit din scara blocului cel puțin 20 de câini erau în fața mea, se băteau între ei. Va dați seama cât de speriati au fost copiii. Am intrat în casă neputând sa trcem printre ei.

Tot ieri o mamică ce se îndrepta spre grădiniță cu copilul de 3 ani de mână s-a întâlnit cu acestă haită și fiind singură în zona parcului de lângă Profi, la ora 07.00, a ales singura variantă posibilă de a se feri de acești câini agresivi si s-a urcat efectiv pe masa de șah din foișorului parcului cu copilul în brațe, care de frică a început să țipe.

Vreau să vă spun ca acel copil înca plange zi si noapte de sperietura care a avut-o văzând cum se bat între ei acei câini. A sunat respectiva mamică ieri la Primărie, Adăpost Bucov și i-a zis la ultimul apel aseară în jurul orelor 19.00 că tocmai atunci sunt cei de la Adăpost în zonă să strângă câinii, lucru total neadevărat, pozele atașate făcute în dimineată acesta confirmând acest lucru.

Copilul meu, care este în clasa a II-a la Școala nr. 29, de dimineață nu a vrut sa plece singur la școală de frică să nu întâlnescă câinii. (lucru pe care il face singur de 2 ani).

Asadar, DRAGI AUTORITĂȚI CREDEȚI CA ODRASLELE DVS AR FI PUTUT TRECE SINGURE SAU ÎNSOȚITE TRECEREA DE PIETONI DIN IMAGINE??? CHIAR TREBUIE Să MOARĂ CINEVA CA SĂ LUAȚI MĂSURI???

Vreau să precizez ca pozele sunt făcute doar pe partea dreaptă, iar în stânga în dreptul ghenelor de gunoi din spatele magazinului Sirus mai erau înca vreo 8 caini. Din păcate nu am putut face poze și acelora din cauza că eram la volam, în trafic.

LISTA POATE CONTINUA FĂRĂ SFÂRȘIT

 

VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MĂ! Am doi copii și mi-e frică să ies cu ei afară, mă tem pentru viața mea și a lor și cred că in situatia mea sunt toate familiile din această zonă.", a fost mesajul Adinei Barbu trimis pe adresa redacției.

 

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...