Control judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru femeia depistată de polițiștii din Ploiești și cercetată pentru că i-ar fi sustras unui bărbat 1100 lei, în timp ce se îndreptau către un hotel.

 

Citește și CE-A PĂŢIT UN PLOIEŞTEAN CĂRUIA O NECUNOSCUTĂ I-A PROPUS O PARTIDĂ DE AMOR LA HOTEL

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Poștei din Ploiești, i-a fost sustrasă suma de 1100 lei din buzunarul vestei cu care era îmbrăcat.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce se afla în incinta unui bar, bărbatul ar fi fost abordat de o femeie, care i-ar fi propus să meargă împreună la un hotel. Cei doi s-ar fi deplasat împreună pe strada Poștei din Ploiești, iar, la un moment dat, femeia respectivă ar fi plecat brusc, iar bărbatul a constatat că din buzunarul vestei cu care era îmbrăcat îi lipsește suma de 1100 lei. Nu a văzut direcția în care a fugit femeia.

 

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Este vorba despre o femeie de 43 de ani din Ploiești. Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Ploiești, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului.

 

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.