Polițiștii din Ploiești au depistat o femeie bănuită că i-ar fi sustras unui bărbat 1100 lei, în timp ce se îndreptau către un hotel.

 

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați de către unu bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Poștei din Ploiești, i-a fost sustrasă suma de 1100 lei din buzunarul vestei cu care era îmbrăcat.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce se afla în incinta unui bar, bărbatul ar fi fost abordat de o femeie, care i-ar fi propus să meargă împreună la un hotel. Cei doi s-ar fi deplasat împreună pe strada Poștei din Ploiești, iar, la un moment dat, femeia respectivă ar fi plecat brusc, iar bărbatul a constatat că din buzunarul vestei cu care era îmbrăcat îi lipsește suma de 1100 lei. Nu a văzut direcția în care a fugit femeia.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Este vorba despre o femeie de 43 de ani din Ploiești. Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Ploiești, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

În cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului.
sursa: IJP Prahova