Copiii de la Centrul de Primire în regim de urgenţă Cireşarii ne demonstrează permanent că bucuria cea mai mare o ai atunci când dăruieşti. Chiar dacă viaţa a fost până acum crudă cu ei, aceştia nu s-au dat bătuţi şi s-au hotărât să marcheze venirea primăverii printr-un eveniment plin de dăruire.

 

 

Micuții, alături de angajații Centrului Cireșarii s-au mobilizat, aşa cum o fac de mulţi ani şi au realizat sute de mărţişoare şi obiecte de decor care au menirea de a umple cu speranţă şi bucurie sufletele celor mari. Fie că vrei un mărţişor pentru mama, soţia, iubita ta, sau vrei să umpli un perete gol din casa cu un tablou care are o adevărată poveste în spate, dă o fugă începând cu 25 februarie până la centrul Cireşarii din Ploieşti (in cartier Malu Roșu - zona Dealul cu Piatra sau Biserica de Lemn) sau sună la numărul de telefon 0244.593.264. Te va întâmpina cineva în fiecare zi lucrătoare de la ora 09 de dimineață până la ora 19.00 seara.

Articolele realizate din mărgele, coji de fistic, fimo şi alte materiale pe care micuţii le-au avut la îndemână vor fi oferite gratuit vizitatorilor. Puteţi face, în schimb, un gest de apreciere pentru munca celor mici care se vor simţi astfel recompensaţi. În expoziţia realizată de copii poţi găsi articole ca: mărţişoare, broşe, inele, felicitări, magneţi de frigider, suporturi pentru lumânări, vaze şi multe altele, toate purtând o semnătură unică şi o poveste pe măsură.