O cititoare ne-a transmis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o sesizare privind pericolul social din zona Gării de Vest din Ploiești. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Poliției Locale și IJP Prahova.

 

Scrisoarea cititorului

"Stimata redactie, 
As dori sa trag un semnal de alarma sistemului de securitate a cetateanului din Ploiesti, sistem care ar trebuie asigurat de Politia Municipiului Ploiesti.

Gara de Vest si a devenit un loc unde cetateanul de rand , in anumite ore ale zilei, mai ales sera si noaptea, nu are siguranta.

 

Zona, inclusiv incinta garii, este impanzita de aurolaci ori cersetori agresivi, care se apropie nestingheriti de cumparatorul de la casa de bilete, cerand autoritar bani.

Functionarul de la ghiseu ridica neputincios din umeri, semn ca este obisnuit cu asemenea situatie, ceva comun de altfel, sperand ca "cerinta" agresorilor sa nu devina una recalcitranta.

Este inadmisbil faptul ca, intr-un asemenea loc public cum este Gara de vest, important nod de cale ferata, Politia nu asigura minimum de securitate si paza.

 

Gara de Vest a devenit un ghetou, unde cetateanul de rand se teme sa cumpere un bilet.

Oare in ce oras traim? Care este politica dvs, domnilor reprezentanti ai Politiei Municipale?"

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...